Tri gjëra që burrat vënë re në shtrat, s’janë ato që po mendoni

Ka 3 gjëra që burrat vënë re herën e parë kur gjenden me një grua në shtrat.

1. Besimi

Vetbesimi në dhomën e gjumit është një ndër gjërat e para që meshkujt vënë re kur ju zhvisheni. Ai nuk e ka mendjen te qimet në zonën e bikinit dhe as pjesë të tjera të lëkurës tuaj. Ai është shumë më i përqëndruar se sa rehat ndiheni ju dhe sa besim keni tek vetja.

2Lëvizjet

Po, meshkujt pëlqejnë kur ju merrni frenat në shtrat dhe kjo është diçka që i tërheq vëmendjen më shumë sesa format trupore seksi. Nëse vërtet dëshironi të bëni një përshtypje të parë, provoni lëvizjet kreative në shtrat në mënyrë që ai mos ju harroj lehtë.

3. Sytë

Mund të luani me make up-in ose thjesht t’i ngulni sytë kur t’i thoni sesa mirë ndiheni në praninë e tij. Sigurisht që, nëse rregullimi dhe kudjesi për pamjen tuaj do t’ju bëjë të ndiheni më të sigurta, atëherë shkoni drejt kësaj. Por edhe nëse harroni ta bëni diçka të tillë me shumë mundësi ai as që do ta vërë re fare. Ai do të jetë shumë i hutuar nga aspektet e tjera të përgjithshme saqë s’do i bjerë në sy fare as manikyri apo detaje për të cilat ju shqetësoheni aq shumë.

Shpërndaje këtë artikull në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION