Sipas një sondazhi nga faqja zyrtare e “BBV”, ky është banori që pritet të largohet sonte nga shtëpia

Donald Veshaj dhe Ardit Çuni janë dy të nominuarit e javës dhe njëri nga ta sonte do të largohet nga shtëpia e “Big Brother Vip”.

Sipas një sondazhi të publikuar nga faqja zyrtare e “Big Brother Vip” në Instagram, shihet se ndjekësit kanë votuar për largimin e Arditit nga shtëpia.

87 përqind të publikun kanë votuar Arditin dhe vetëm 13 përqind është votuar Donaldi.

Edhe pse këto produksioni ka bërë me dije se votat në rrjetet sociale nuk vlejnë por vetëm mesazhet e dërguara në numrat përkatës, shumë nga publiku janë të bindur se Arditi do të jetë i eleminuari për sonte.

Shpërndaje këtë artikull në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION