Një minutë ju duhet që t’i lironi hundët e bllokuara

Një metodë shumë e lehtë dhe efikase.

Tani sapo ka hyrë periudha e gripit dhe një nga simptomat më të bezdisura janë dhe hundët e bllokuara.

Sipas virozës së stinës bllokimi i tyre zgjat edhe pasi temperatura është larguar. Nëse për ju nuk ka funksionuar asgjë apo asnjë ilaç ndoshta kjo mënyrë do t’ju ndihmojë:

Vendosni napa të ngrohta tek hunda: Merrni një napë ose top pambuku dhe ngroheni.

Vendoseni mbi hundë, kujdes temperatura duhet të jetë e përshtatshme aq sa ta durojë lëkura.

Nxehtësia shkrin mukuset e ngurta. Pas këtij veprimi lani hundën me ujë të ngrohtë dhe kripë.

 

Shpërndaje këtë artikull në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION