Dua Lipa: Ndihem mirë që në shtëpinë time, po organizojmë një festival të tillë

Dua Lipa është shprehur shumë e emocionuar për festivalin “Sunny Hill” i cili mbahet në Kosovë.

Në një konferencë për media, krah babait të saj Dukagjin Lipës dhe kryetarit të Prishtinës, Përparim Kryeziut, ajo tha se ndjehet shumë mirë që në shtëpinë dhe vendin e saj, ka mundësi të sjellë një festival të tillë.

Shpërndaje këtë artikull në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION