Bien Facebook, Instagram dhe Messenger

Tre aplikacionet më të famshme të Meta janë jashtë funksionit. Kështu raportohet nga mijëra përdorues.

Përdorues në Nju Jork, Los Angeles dhe Phoenic, thonë se kishin probleme me qasjen në llogaritë e tyte.

Instagram thuhet të ketë më së shumti probleme, ndjekur nga Facebook dhe Messenger.

Probleme gjithashtu u shfaqën edhe te përdorues në Europë, Azi dhe Australi.

Nuk dihet se çka shkaktoi rënien e platformave sociale ose sa kohë do të duhet për rikthimin e tyre.

Kjo rënie e kësaj të mërkure është e dyta për Facebok dhe Messenger në më pak se një muaj.

Platformat nuk funksionuan më 4 tetor dhe duheshin orë të tëra për t’i rifunksionalizuar.

Shpërndaje këtë artikull në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION