Arjola Demiri vesh bluzen me logon “Liria ka emër – UÇK”

Banorja e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, “Big Brother VIP”, Arjola Demiri shpeshherë është paragjykuar për veshjen e saj në shtëpi.

Aktorja nga Tropoja ditën e sotme ka zgjedhur të vesh një bluzë të veçantë.

Bluza të cilën ajo kishte veshur sot ka qenë me emrin e fushatës “Liria ka emër – UÇK” e cila është argument për lirimit të krerëve të UÇK-së nga Gjykata Speciale.

* BIG Brother VIP Albania mund ta ndiqni ekskluzivisht në platformën IPKO, në dy kanale HD të dedikuara posaçërisht për të ndjekur banorët e shtëpisë më të famshme në Shqipëri, 24/7, pa pagesë shtesë, të numëruara 30 dhe 31 në listën e kanaleve, si dhe përmbledhjen javore në kanalin TOP Channel.

Shpërndaje në:
Të Ngjashme
Widget post How to clear the air in the most polluted cities on Earth
27 Feb 03:20 Persikopi
OPINION